Drugovi i drugarice, neznam da li je neko pisao nesto o probelemu koji cu napisati, ali nadam se da ce neko zeleti da mi pomogne u razresavanju jednog problema!!
Dakle, danas kod jedne bakute u dvoristu vidim roto kosu Kuhn 4 elipsasta diska, broj i jos neku oznaku nisam video osim samo imena kose jer u dvoriste nisam mogao uci!!Pitam komsiju jednog tu o toj kosi i on kaze sledece: Tu kosu je baba prodala neko i da je kosa vracena posle 2 nedelje jer: Taj sto je bio kupio kosu zamenio je 4 lager na kucistu diska ali nesto nije stimalo, kaze d asu se sudarali nozevi pa su i nozeve skracivali u nadi da ce nesto promeniti, i uspeli su samo to da otklone sudaranje nozeva!! Ali .... onda su otkrili novi problem.... u radu, na kosi posle par minuta 4-i disk(dakle taj koji je remontovan), krene da se dize uvis da izlazi iz svog kucista, komletan ceo disk!! Nisam bas shvatio a ni mogao da proverim na samoj kosi sta to konkretno krece da se dize uvis, da izlazi, ali ostalo je na toj prici, nista vise drugo nije mogao da mi kaze o tom problemu... nisu je vise ni koristili, pa vratili babi u takvom stanju!!!
E sad, moje misljenje je da to prilikom remonta lagera , mozda su pogresnim redosledom vracali delove na mesto........ neznam sta bi drugo moglo biti!!
Sta vi mislite, onako iskreno, da li vredi kockati se pa uzeti to i budziti dok se ne otkrije sta nije u redu ili zaobici tu kosu u sirokom luku.........
......