Stronac
Član
trebalo bi napred da se kaci, zbog okretanja diskova...nije predvidjena za takav rad(rikverc)
moje misljenje
moje misljenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima kod nas jedan iz Velikog Siljegovca(mesto Prema Ribarskoj Banji, opstina Krusevac!!) Ima svasta od delova za vecinu polj masina, oko 1 Jevrej je po nozu!!
A pitanje za Stronca: Jel bi mogao i hteo da pitas za jedne specificne nozeve i koliko bi kostali.... koje ja nisam uspeo da nadjem u Srbiji!! Mislim da su mu dimenzije 97mmX 47mmX 3 mm i najvaznija stvar da je rupa 23mm!! Svasta sam radio i razbusivao apratom za varenje i burgijom ali svaki put sam samo usijao noz i pri prvom susretu sa kamenom ,....... ode noz..... nije bitno da li su upredeni, samo da jefi rupe 23mm!!
nasa osam u Hrvatskoj original samo da stavim na kosu, paket od 10 nozeva kosta 30 jevreja, ali + sto moram i carinu da platim izmedju Srbije i Hrvatske od 130 jevreja, tako da nista od te kupovine.... evo npr jednog takvog noza: http://www.kramp.com/shop-de/en/10251/16076/495677/679729/T673RKR+Mower+blade+RH+M%C3%B6rtl
pogledacu ti nozeve, samo da mi stigne katalg od te firme. pa cu ti javiti
- - - - - - - - - -
evo kose, nemoze bolja slika, pretrpana je garaza pa nemogu slikati iz drugog ugla