fiat615
Član
Mali misa imasi li slike od kuhn nju bi najradije uzeo koliko si je platio sta su joj mane, i meni se vise svidja sa cetri diska i ne bi dizala traktor. Mada mi se svidja i poljakinja zato sto je ipak novo je novo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde si nabavljao zupcanike i delove za nju kad si je remontovao...Kada budeš kupovao obrati pažnju na matice što stežu diskove da li su popuštene i vidi ima li lufta u diskovima, hoće da se pojedu nutovi i onda se popuštaju matice i spadne disk pogotovu dva diska što se okreću u levu stranu. Ja sam ovakvu jednu remontovao kao ovu sa Mišine slike, otišao jedan zupčanik, pukla 2 zuba i sudarali se diskovi.
Istina je ovo za susenje, ali zato poleglu i zamrsenu djetelinu brije samo tako sto se ne moze reci za ove diskosne tj sa daskom. I kad kosis sa diskosnom tamo gdje ima dosta mase, uvijek gumama gazis dio od prethodnog otkosa.Ja bih rekao da su bubnaste bolja opcija.Kunova 4 diska ima oko 380 kg,znaci tu su negde sto se tice kilaze. I za mene je bolje 4 diska nego 2. Jednostavno mi se ne svidja ta sa dva diska sto se tesko susi ili otkos moras rasturati da bi se pre osusila.
Preskupo je to, ali na PIK_u cijene ionako nemaju veze sa realnoscu, njoj je vrh vrhova 1400km. A ako budu iste subvenc. kao prije malo vise nego sto ovaj cijeni je nov SIP, a poljakinja ispod ove cifre.Evo nasao sam jednu na piku kuhn sad neznam dali je poskupa posto se vec dugo prodaje
http://www.pik.ba/artikal/3346457/rotaciona-kosilica-roto-kosa/