Milanche
Prijatelj Foruma
Pa valjda u transportu da ne drzi hiraulik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeli jel mogu ja necim da te ponudim , pre nego sto te ovi banuju .
Stvarno mnogo se..s
Ljudi za sta sluzi onaj lanac na kosacici koji se zakacuje za bolcn na traktoru?
ne lupaj da ne izgubiš krila vidim kako se razumeš ko milica u tri znate svi šta a nemaš pojma naziv proizvodjača bolje ćutiNišta nevaljaju vaše kosilice, kod mene se kosi sa automatskim kosilicama, sama određuje visinu, snagu ,rastojanje,.... brzina zavisi od veličine pršute koju pojedeš pre košenja. Kardan je od kvalitetnog čelika na latinski se zove Č.-Fagus-, a može i od Č.-Pinus silvestris-, on je nešta slabijeg kvaliteta al nije loš.
nerviraju me takvi genijalci koji sve znaju a pojma nemaju da nedužim raspravu jer uvek ja najebem zbog takvihAuuu Todore pa ti palis na guranje.
Bio bi pametniji da si cutao.
u moje vreme se nije učio latinskiZnas sta je camovina a ne znas sta je Pinus silvestris i onda te nerviraju neki ljudi...
sad ispada da ja nisam išao u školu pa ako mi za automehaničara treba latinski onda nemam reči jbg nisam voleo školu da idem u gimnazijuLatinski postoji pre tvog vremena i stvar je skole a ne vremena,a kao drugo cutanje od uvek postoji i ne treba ti skola nikakva.
nemoj treba još da te banujuDoslo vreme da mi upozoravamo moderatore da su otisli u off