Traktorske kose

Skonto sam zasto kosacice sa 2 diska kose bolje od onih sa 4 , slika govori vise od reci
rvjad1.jpg

Rale, slika govori da je ova kosa imala neodgovornog vlasnika i nista vise.Diskosna kosa ima prednost nad bubnastom samo u vremenu susenja mase, ali i za to ima lijek, balerina, a ono sto dva diska mogu pokupiti u kosenju u odnosu na cetiri tu nema lijeka. Uostalom o tome smo dosta komentarisali ovdje..

Cuo sam da je za poljakinju 35 eura nov tanjir,ja mislim da se da to nabudziti na ovu.100eura je mnogo,bas sam pitao i ja u rumi.

Za Poljakinju 165-icu nov tanjir je okruglo 5.000 dinara.Za moju bi dao i 150 evra za tanjir samo kad bi našao ko pravi kod nas.

Matiću,uzmeš donji deo za 165-icu,da li ti je sistem sa 3 šrafa-donji deo ti je bitan da možeš da ga navariš-vidiš na slici da je i ovaj krpljen

Jok.Meni treba donji pred tanjir koji ima 6 rupa u sredini i 6 na krajevima jer se spaja sa drugim takođe donjim velikim tanjirom.Nov iz originala je 380 eura+pdv pa puta 2 komada bolje da bacim celu kosačicu.Ako ima negde rasturena D.F 185 kosačica neka neko javi ili slika u kakvom su joj stanju donji tanjiri.Navarivao sam 5mm lim i ne vredi,brzo se pojede.

Pa da,lako bi ja da ona ima samo jedan tanjir dole namestio od neke druge ali ovako jednostavno ne mere bez kabla.

Rale, slika govori da je ova kosa imala neodgovornog vlasnika i nista vise.Diskosna kosa ima prednost nad bubnastom samo u vremenu susenja mase, ali i za to ima lijek, balerina, a ono sto dva diska mogu pokupiti u kosenju u odnosu na cetiri tu nema lijeka. Uostalom o tome smo dosta komentarisali ovdje..

Bogami ovaj vlasnik se trudi da odrzava masine .
O razlikama u hvalitetu kosenja se neslazem retkosam i vidio da neko koriste lance za kosacice sa 4 diska , a i video sam mnogo promasaja na kosacicama sa 2 diska .
I svako ko zeli moze da se oprobamo u kosenju grahorice ko god ima dobosaru nek izvoli da gledamo kako vristi i kosacica i traktor

Nazad
Vrh