Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da nije 539 malo slabučak za imt kosu 4 diska i koliko brzo mislite da može fedžo da je vuče
Ma nije uopste preslab moze da je vozi kao i svi drugi traktori koji su cak i veci nije ona toliko teska ja je imam a ima je covjek i goni je sa fergom veoma dobro poi velikim utzbrdicama gdje fergo ne moze da uzice on je ponese da polugama i ne propne ga ja sa svojim Ursusom C-360 kosim cetvrtom brzoom a u pologu trecom brzom da ga lijepo pokosi fergo je vozi prvom u pologu a drugom u normalnoj travi ko metak!
rotaciona sa 4 diska IMT. 1kj za 15/20 minPa za koliko uspijes da pokosis njivu i kakva ti je kosacica?
rotaciona sa 4 diska IMT. 1kj za 15/20 min
rotaciona sa 4 diska IMT. 1kj za 15/20 min
da sa 539 na 1500 obrtajaSa 539 kosis?
Jel sa 539 kosis?
da sa 539 na 1500 obrtaja
mozes ako te nezaboli guzica od truckanja.najvise sam 11,5kj za jedan dan.ruke su me bolele jer kosa vuce u desno pa moras stalno da vracas volan
mozes ako te nezaboli guzica od truckanja.najvise sam 11,5kj za jedan dan.ruke su me bolele jer kosa vuce u desno pa moras stalno da vracas volan
nece sam da se ugradi.sve sam spremio po tvojim nacrtima samo nema ko da uradikad bi samo probo hidrovolan