mitar88
Član
Zakon je cisti servo kao sto je na malo novim traktorima nemate problema oko curenja ulja na cilindru i nema one spone u koje lako oce da pšukne u sunmi kugla na kraju!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jes ti siguran u svoju štopericu?rotaciona sa 4 diska IMT. 1kj za 15/20 min
koliko kosta takva imt roto sa 4 diska danas me ova bocna zubara iznervirala malo malo pa nabije blata pa stani pa ocisti pa sve tako.
na 1kj imas 10 otkosa duzine 400m,to je 4km,ako kosis brzinom od 15*16km na sat ispada ti 15 min plus okretanje.podrazumeva se da kad spustis kosu nedizes je na krajevima dok ne zavrsis,tako barem ja radim idem u krugJes ti siguran u svoju štopericu?
Zubare(bocne kose sa zubima) to su najgore kose samo ako naidjes na krticnjak moras sic pa ocistit pa ajd dalje pa opet nabije blata pa cisti prava zajebancija a ovako uzmes rotacionu i ona nepita za krticnjake samo brije...
Zainteresovan sam za roto kosu marke FELLA slična je kao kod člana tibor samo što umesto tog pogona ima odozgo iznad rotora remenice i šestougaoni kaiš koji pravi osmicu i dugačak je oko 5000mm ,ovo su odokativni podaci iz priče sa ljudima koji su tu kosu viđali
mene zanima izgled (slike ako neko ima) ,njena učinkovitost u radu ,održavanje i da li bi mogao da je nosi moj vlatkoT-25 i naravno ako neko može da mi da neku cenu koliko te kose vrede otprilike