Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To ti je isto kao i Sip i još dosta kopija te kose npr termometal 165 i mnogi drugi.Kupio sam roto kosu PZ Zweegers 165. Jel ima netko katalog dijelova za nju?
Neki disbalans negde....Imam rotacionu 165 sip promenuo sam sve lezajeve u kucistu diska donji tanjiri nemaju lufta a ona i dalje vibrira trese kad radi. Sta moze tu biti problem.
Strane nove kose su po meni vise nego skupe. Kod kupovine polovnih, uvek idem logikom da onaj ko je platio ozbiljnu cifru za kosu nije kosio sa njom par hektara, a remonti za njih nisu uopste jeftini. Pritom cesto budu i neuspesni zbog pohabanosti kompletne masine. Da je Imt krs se upotpunosti slazem, jer sam je doktorirao, rasturao i sastavljao za par godina nebrojano puta. Sto se tice susenja posto kosimo i sa diskastom i sa bubnjarom, razlika u susenju je jedan dan, koji u prvoj lucerki cesto ima veliki znacaj. Sto se poljakinje tice, da je ozbiljna kosa, nije. Da moze sa njom da se uradi posao, moze. Ja sam kosio i do 500jutara godisnje s njom, lucerke, livade sirka po strnistima... Zivotni vek sa manjim remontima u mojoj eksploataciji je 5-6 godina... Za toliko koliko kosta i koliko kostaku popravke po meni sasvim korektna kupovina.Sa kojom god da pokosis ako hoces lepo da se osusi i da odradis moras je rasturiti posle kosenja.Imt rotaciona je teski krs. Poljakinja je ok za male povrsine. Ko hoce ozbiljniju masinu krone,vicon kun i to je to. Nema mnogo mudrovanja.