petarkrsmanovic
Član
Ja bih rado posedovao novu FPM DKF 200/5 ali sa cenom od 6000e se nikako ne uklapam.
Послато са 23028RN4DG помоћу Тапатока
Послато са 23028RN4DG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bi se zadovoljio i sa onom 2.8...12.000 je plaćena Kubota Vicon od 3.2m pre par meseci.
Kad probas diskastu kosu Krone, Kuhn, Vicon. Zvaces opet svirace i castiti cijelo selo…Imao sam imt sa 4 diska. Pre oko 15 godina sam je prodao. Zvao svirce i častio celo selo!
Od tada, neznam zašto ali od kosa sa malim diskovima bežim kao vampir od belog luka.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Neće,nepitaj kako znam.Onda ipak je bolja opcija polovan sip rasklopi se komplet i sve se zameni i trajaće dugo dugo...
Dužina dana vaga odluku na veću mašinu.Ne mogu da se setim koja je bila prva 042 ili 069 i bila je znatno bolja od ove 178 sto sad kosim sa njom. Ja sam mislio da je do oznake(proizvodjaca). Samo sto opet za 11500 koliko kosta vicon od 2.8 metara, mogu da kupim dva fergusona i dve nove poljakinje i samo da presedam.... Samo da nadjem nacin da produzim dan posto mi ovakav kratak da sve zavrsim.