lovac luka
Član
Koji lezajevi idu na SIP 165 bubnjaru na dugacku horizontalnu osovinu sto spaja pogon i vertikale za diskove
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na ulazu 6305 a na kraju osovine 6206 bi trbali biti. A moze se desiti da je i na početku 6206 tj.oba istaKoji lezajevi idu na SIP 165 bubnjaru na dugacku horizontalnu osovinu sto spaja pogon i vertikale za diskove
Ma mani se dupleksa skupa u pm a rastresanje ti sleduje za prvi otkos čime god da kosiš. Samo bubnjara i gasssIma neko dupleks kosu? Kakva su vaša iskustva?
Prodao sam moju poljakinju pre 2 godine i sad ponovo dolazi na red kupovina kose, pa sve nešto gledam one dulpex kose. Vidim dosta su skupe, valja li to čemu?
Najviše bih je uzeo zato što ne skuplja otkos u redove kao bubnjara, pa prva detelina ne bude suva odozdo i posle 10 dana od košenja. A opet vidim na snimcima ljudi to teraju kao zlotvori. Nema gušenja, samo gas.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
A koje su to sad?A jesi gledao diskosne? Ja se nešto razmišljam u tom pravcu...
Imam i ja istog vicoma 6 diskova 220 zahvat. Uzeo sam jenpre 3 godine u kvaru otisao bio lezaj ma zadnjem disku, otvorio je, stavio najskuplji lezaj sto sam mogao naci, kostao oko 20e, spakovao, i evo radi bez greske vec 3 godine. Ako ima ulja u dasci ne verujem da ce ikad da ode zupcanik.Skupe su i kad se kupuju.
Drugar kupio pred proslu sezonu Vicon msm da je 2,20 zahvat 2500e.
Ovog proleca je vec otvarao, dva zupcanika i par lezaja...
Treba da je okaci na oglase.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Citiracu moj post od prosle godine,treba samo ubosti dobru.Pred ovu sezonu joj zamenio ulje i stavio nove nozeve ide kao sumanuta.I tvrdim da su diskosne sa vise diskova najbolja varijanta kosacica,manje vise koja marka.Ja sam prosle godine kupio neku deutz fahr i svaki put kad kosim molim se za zdravlje onog koji je konstruisao.
Ove sezone sam u danu sa njom pokosio 23 hektara a koliko sam pokosio ukupno sam bog zna...A kolko je tek pokosila pre mene to ne smem ni pomisliti.
10km/h 1600 obrtaja motora i samo teras,ne jebe polog ma nista.U pocetku kad naidje polog sasv se skupim i najezim kad treba da prodje kroz njega pri toj brzini,ma ne jebe sistem.Inace je 6 diskova 2.5m zahvata. Moram samo zimus da joj zamenim ceradu ova se sva raspala.