Traktorske kose

Sa kojom god da pokosis ako hoces lepo da se osusi i da odradis moras je rasturiti posle kosenja.Imt rotaciona je teski krs. Poljakinja je ok za male povrsine. Ko hoce ozbiljniju masinu krone,vicon kun i to je to. Nema mnogo mudrovanja.
A cene tim kosačicama 8400-12000 + pdv, Kondicioner još par hiljada gore.Baš sam zvao na više mesta ovih dana.
Nešto mi to ne relno velike cene za kosačice.
kako se Gaspardo i ove iz Boljevca uklapa tu sa kvalitetom?

Ne znam kolike povrsine da se kose, te zvucne su preskupe i tu nema sta da se prica.
Skupe su i polovne, pa da bar bude ispravna nego 90% toga dodje kod nas slomljeno, ovde se pripremi da radi dok kupac ne izbroji pare, posle cao.
Drugar dao za Vicon pre par god 2500e, kad mu se smrklo da je popravlja, prodao i kupio Kuhn, e kaze za nju su mu rekli, "ona se ne kvari"

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Drugar ima oltovu bočnu strižnu kosu. Par puta je nešto kosio i meni. Razlika u sušenju tako košene prve lucerke i košene sa poljakinjom 5 dana bilo, i lepše osušena (na oko, u balama) bila ona košena strižnom kosom.
Zadnje 3 godine nemam kosu, a imao sam svakakvih, tako da znam kako koja radi.
Imt sa 4 diska, dok je bila nova bila ok. Kasnije 2 sata kosio pa posle 2 dana popravljao kod kuće pa tako u krug.
Sada me konkretno zanimaju iskustva sa duplex kosama, ubeđivanje uzmi ovo, uzmi ono mi ne pomaže baš nešto.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Isto zaobidji imt duplex varijantu, samo gaspardo varijanta da bude... najlakse se kosi sa rotacionom sa dva diska, pred kupovinu nove kose razmisljao da li gaspardo ili rotaciona plus rasturac za iste pare, i odlucio sam se za drugu varijantu, ovako i ako pokisne kasnije mozes da rasturis opet da se susi itd....

Jel ko računao godišnju uštedu, kad gubi litar, dva po hranidbenom danu zbog lošeg kvaliteta kabaste stavke u obroku?

Interesantno je kako se s jedne strane svi slažemo da je paorski puk svud oko sveta sličan po pitanju štedljivosti, a s druge strane se 'zna' kako stočarsko razvijene ekonomije namerno troše velike pare na opremi zelene linije.

Sad ima rastresac.
Kremator, jesi nov onaj pauk kupio?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Imam onu doljevac sa dve rezne letve i nikada nije dobro radila ali sam gledao neku gde se kreće i letva i špicevi.
E ta je radila extra i mogla je da se vozi prilično brzo.

Nazad
Vrh