Traktorska sedišta

Jel za te pare ide i kabina uz sediste ?
Za 50e sam uzeo sediste za Ruju dal siris ili isri, radi perfektno.
 
Ok,to je polovno,i to je ok cena...uzeo sam i ja jedno polovno gramer ovde na forumu,i sasvim korektno...
 
Ako neko ima da proda sediste za rusa nek javi, kupio bi... ovo sto imam u rusvaju mi se nikako ne svidja... ili mozda ako neko remontuje ta sedista, al da uradi ljudski poslao bi da se sredi...
 
Imam ja sedište od viljuškara, gramerovo ali nema sunđer samo metal, mehanizam je u dobrom stanju, potrebno je tapacirati.
 
Ima jedan iz NS sto rastura kamione 12-13 i 13-17,nemam broj,ali bio sam pre par godina kod njega,skrece se levo ko najlon pijace i ima veliki ogradjen plac,nasut sljunkom. Znam da je imao brdo sedista po 30ak eura.
 
Ne secam se tacno,uglavnom kad ides iz centra,skrece se levo i onda pravo,secam da je bila neka crkva u blizini. Kucaj na netu delovi za 12-13,mislim da je na sajtu polovni-delovi ili tako nesto.
 
Ima li neko ugradjeno kod sebe vazdusno sediste, kontam da je fap u pitanju posto na zakacki pojasa ima zastavin amblem? Koliko znam zastave nisu imale kompresor (ili mozda jesu)
Nabavio sam sediste. Jastuk je dobar i ne pusta. U dobrom stanju je ali mu je pojeden deo koji aktivira razvodni ventil. Plastika je u pitanju. Imam otprilike neku sliku u glavi kako bi to trebalo da izgleda al za svaki slucaj ako moze ko da se javi pa da ga nekako uslika ili opise. Na razvodniku imaju dva prekidaca ventila za duvanje i ispustanje pa kontam da ga neki konus aktivira kako makaze rade
 
Kupio sam danas dzon dira 6200 i ima vazdusno sediste koje ne radi, tj kompresor duva ali nece sedište da se digne, da li neko zna nekoga ko popravlja sedišta?
 
Neka preporuka za udobno sediste za imt 549?
Vidim da Agro Tech firma reklamira neka mehanicka sedista po 20000rsd, da li ima neato slicno tome na nasem trzistu? Gde traziti? :sta:
 
Ja sam na fergusona montirao od mečke 1213 sedište sa mehaničkim mehaizmom i odlično je tako da možeš i ti to samo malo nosač da se prepravi.
Inače uzeto u NS za 50e i poslao mi čovek kurirskom službom. Imaš na netu na oglasima a možeš i da skokneš do njega kod najlona. Pogledaj ranije prepiske jedan član je meni objašnjavao gde se nalazi
 
Nazad
Vrh