Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas Djuku u Futogu, on je rasturao kamione.Sta preporucujete da stavim u 549? Koje kamionsko bi pasovalo?
Gde u Novom Sadu ili okolini ima otpad sa kamionskim delovima?
Od 300e pa na gorePozz.. Posto su ta turska u agrotechu, jel vrede sta? Meni bi za belarusa
Tako je.. sa fb sam skinuo slike, tamo stoji cena 20000.20.000 rsd bude povremeno na akciji u Agrotech-u.
Jel ima tamo i kompresora za sedista... nama crko na grameru.. j rastavio unutra se pojela ona gumica.. za prvu ruku sam se snasao ukrojio kozicu od pumpe za bicikle..Verovatno se jastuk negde probusio. Razmontiraj sedište, pa ces videti gde gde je tacno kvar. Imas u profiagrar jastuke
Da li ima mesta u zetoru za Grammer? Bas me interesuje, jer mi je to sledeca investicija ako odlucim da traktor ostavim sebi na duzi period.Vrijedi li polovan i ispravan Grammer 130 eura, nema naslon za ruke i naslon za glavu? Mislio sam u Zetora ubaciti, originalno sjedište nije baš u najboljem stanju.
Sta preporucujete da stavim u 549? Koje kamionsko bi pasovalo?
Gde u Novom Sadu ili okolini ima otpad sa kamionskim delovima?