Kosjerac
Prijatelj Foruma
Jel ti treba fabričko ili može neko od fapa kamionsko?Moze li negde da se nadje dobro sediste za 539 a da nije ono tursko govno ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ti treba fabričko ili može neko od fapa kamionsko?Moze li negde da se nadje dobro sediste za 539 a da nije ono tursko govno ??
Meni je to tursko "govno" odradilo preko 1000 radnih sati pretezno u baliranju, i jos uvek radi. Pre montaze samo rastaviti i podmazati pokretne delove sa tavat mascu i one plasticne rolnice zameniti kuglicnim lezajevima. Ako se dobro secam ide u njih isti lezaj kao u pikap od poljostroja 6202.Moze i original i neko drugo samo da pasuje i da je kvalitetno koliko toliko. Menjam vec drugo Tursko za 3 godine.
Послато са Moto G (5S) уз помоћ Тапатока
Meni je to tursko "govno" odradilo preko 1000 radnih sati pretezno u baliranju, i jos uvek radi. Pre montaze samo rastaviti i podmazati pokretne delove sa tavat mascu i one plasticne rolnice zameniti kuglicnim lezajevima. Ako se dobro secam ide u njih isti lezaj kao u pikap od poljostroja 6202.
Imam ja jedno original ,kerovi izujedali tapaciring ,ja ga uzeo za zetora ,3000 din ga platio ali mi ne odgovara pa ga skinuo i terijeri se poigrali.Ako ti znači tako nešto ide u pola cena.Moze li negde da se nadje dobro sediste za 539 a da nije ono tursko govno ??
Ajd videcu javicu ti se ako se ne snadjem za neko sedistebu narednim danima.Imam ja jedno original ,kerovi izujedali tapaciring ,ja ga uzeo za zetora ,3000 din ga platio ali mi ne odgovara pa ga skinuo i terijeri se poigrali.Ako ti znači tako nešto ide u pola cena.
Imam ja jedno original ,kerovi izujedali tapaciring ,ja ga uzeo za zetora ,3000 din ga platio ali mi ne odgovara pa ga skinuo i terijeri se poigrali.Ako ti znači tako nešto ide u pola cena.