Traktorska sedišta

E sad neznam da li ima donji dio, čovjek je naveo u oglasu de je novo, ima amortizaciju pa bi s time trebalo imati donji dio. I ima 6 komada. Sad znate ono oglas je jedno ali dok čovjek ne pogleda svojim očima ne treba vjerovati ničemu.

PS. Evo nađoh još slika po ostalim se vidi da definitivno nisu nova.

Ma i ja sam se bio zaletio za ovo i kad sam bolje pogledo kao sto dragan82 rece to su sjedista za viljuskare,dakle ono glavno sto treba da ima za traktor ono nema, tako da je ovo fakticki samo lijepa spuzvica plasticne-metalne stolice

@danger

Sedeo sam ja malo vise od 3-4 dana zaredom u tom traktoru sa Miralbueno sedistem jer je sediste montirano 2010. godine u jesen pre soje a te godine sam preko 10 dana zaredom po ceo dan balirao soju pa gde je setva zita pa jos i oranje. Od tog sedista me bas ni jednom ledja nisu bolela.

@danger

Sedeo sam ja malo vise od 3-4 dana zaredom u tom traktoru sa Miralbueno sedistem jer je sediste montirano 2010. godine u jesen pre soje a te godine sam preko 10 dana zaredom po ceo dan balirao soju pa gde je setva zita pa jos i oranje. Od tog sedista me bas ni jednom ledja nisu bolela.
Danger je cika u godinama,a ni izolaciju nema. :osmeh:

@danger

ma brate svako ima pravo na svoje misljenje al u moju avliju ni 10 sedista za dzaba da mi daju....hvala

Prosle godine uzmem ja od burazera VW LT kamioncic da se posluzim do Krusevca i nazad. U povratku su pocela ledja da me bole a kamioncic je solidno udoban (2000 i neko godiste, kao MB Sprinter) i ima ISRI sediste. Sve je to relativno.

Nazad
Vrh