Traktorska sedišta

slike.php
[/url]

Malo se zanimo radi ko fabricko[/IMG]

Ubacite od renoa 21. Udobnije je nego grammer na novom rusu. 1000 din po oglasima. Ja sam ta fabricka sva pobacao smece ovicno

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Za vikend mi je majstor tapacirao sedište za Zetora. Na sedalnom delu je debljina sunđera 10 cm a na naslonu 5 cm. Jedino što mi se čuje opruga dok sedište radi gore-dole. Ne znam da li može to nekako da se reši ili da se smanji buka?

koliko vrijedi grammerovo sjediste sa noslonom za ruke u dobrom stanju!mislim da je mehanicko!

Pa najbolje bi bila fotelja ako moze da stane:osmeh:ali u svakom slucaju sto udobnije to bolje ako moze grbinu da sacuva sve zavisi do koliko novaca zelis da ides!

Ne znam ni kako se krecu cene.
To drug hoce da uzme pa mi je rekao da mu pronadjem . Znam samo da kod Macara ima. Gde jos ima da se kupe.

Jel znate nekog ko ima sediste koje moze da se ugradi u IMT 560 novi tip ? Treba mi ako znate licno nekog ko ima adekvatno sediste,nazalost nemam vremena da prepravljam i budzim,a ni vremena da obilaznim razne prodavce koji preko telefona imaju sve u fulu,a kad odes ono corak. Budzet nekih 50e.

Gde naci vazdusni jastuk za grammer sediste?

Послато са Lenovo A536 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh