ursus904
Novajlija
Gde ima kamionski otpad u okolini Novog Sada.Trebalo bi i meni jedno dobro sediste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to špansko sedište što ima kod Mačara da se kupi, i da li montiranje istog zahteva dodatne majstorije ili jednostavno odgovara na mesto Belarus sedišta!?nebi ovako javno.........ali da sedis na njemu 3-4 dana zaredom shvatio bi,sta da ti kazem,ja sam moje vratio a prodavac mi je bez reci vratio novac jer sediste ima jednu manu........
posle tri dana rada cetvrti vise nisam mogao da sedim od bolova,skinuo sam ga i stavio iz kombajna 98 i posle sam sve potanjirao i poorao bez ijednog bola u ledjima,sad upravo trazim neko sediste i u nekim sam pregovorima.....
Kako koje. Mislim da neka imaju i sopstveni elektro kompresor.Sigurno moze uz malo majstorije. Mada meni nije jasno za ova vazdusna sedista jel njima stalno treba vazduh ili kako vec funkcionisu?