Traktorska sedišta

Gde ima kamionski otpad u okolini Novog Sada.Trebalo bi i meni jedno dobro sediste.

nebi ovako javno.........ali da sedis na njemu 3-4 dana zaredom shvatio bi,sta da ti kazem,ja sam moje vratio a prodavac mi je bez reci vratio novac jer sediste ima jednu manu........
posle tri dana rada cetvrti vise nisam mogao da sedim od bolova,skinuo sam ga i stavio iz kombajna 98 i posle sam sve potanjirao i poorao bez ijednog bola u ledjima,sad upravo trazim neko sediste i u nekim sam pregovorima.....

4hcu3n.jpg
Jel to špansko sedište što ima kod Mačara da se kupi, i da li montiranje istog zahteva dodatne majstorije ili jednostavno odgovara na mesto Belarus sedišta!?

Sigurno moze uz malo majstorije. Mada meni nije jasno za ova vazdusna sedista jel njima stalno treba vazduh ili kako vec funkcionisu?

E sad mi je jasno. Gledao sam jedan traktor koji nema kompresor, a imao je vazdusno sediste pa sam pretpostavio da neka imaju sopstveni kompresor. Po meni su bas takva bolja za C-360 jer se njemu iskljucuje kompresor da ne radi stalno.

Gledao sam na vašaru u Rumi.Agrotech prodaje i imaju akciju.Samo 75.000 dinara sedište sa niskim naslonom.

Koliko bi onda moglo da kosta ono sa slike koje sam postavio (link iz oglasa na kp) zadnja slika levo sediste?

Sad u Rumi covek ispred mene kupi nosac sedista sa jastucicem izvadjenim iz nekog kamiona. Ima srevce za stelovanje pritiska i ispravno i ode za 4000 din. Postavis sediste na nosac koje hoces i teraj misko. Ali uzalud kad ode drugome a to vec trazim odavno da pronadjem .Zgodan nosac manjih dimenzija a robusno odradjen

Danas kupio i ugradio vazdusno sjediste marke ISRI iz MANa tegejca. Placeno 90e. Ubacio ga u 560 i sjelo je ko budali samara. Malo je naslon povisi, dajem mu sansu da ostane ali ako bude nemoguce radit sa njime potkraticu ga. Sjediste je kozno, koristi vazduh sa traktora, ima grijace, i naslon je na zrak komplet. Naslon se lomi na tri mjesta. Sutra detaljnije slike.

61954371523124250734.jpg

45412249058552422552.jpg

Ovakvo samo nema V8. :osmeh:

51446ce698.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh