Traktorska sedišta

Zemljak..da to sjedalo nije povisoko...odnosno,da naslon nije mnogo visok pa pravit probleme pri kacanju prikolice ili nekog drugog prikljucka,a moglo bi smetat i u oranju.
Mislim da ces ga veoma brzo ili preradivat ii skidat sa ferge

Ostalo jos da spojim grijanje.

09597692247522475783.jpg
Ja nemogu da otvorim sliku ! A vi ?

Znao sam ...jednom sam bio postavio od auta sjedalo i nevidi se prikopcat nist a i nezgodno preko tolikog naslona uvrtat vrat.....Da su nam novije masine pa da ugradimo kamere..:ppozdrav:

ubacite od auta srednji retrovizor u kabinu traktora,ne mislim na mjesto gdje stoji i u autu nego na desni ili lijevi stub kabine pored prozora i preko njega mozete komotno pratiti sve radnje iza,e tu sad dolazi do pitanja dal ste reguralno polozili ili ste dobili vozacku za litar rakije i kilo pekmeza

Znao sam ...jednom sam bio postavio od auta sjedalo i nevidi se prikopcat nist a i nezgodno preko tolikog naslona uvrtat vrat.....Da su nam novije masine pa da ugradimo kamere..:ppozdrav:
Što je problem da se ugradi kamera i u stariji traktor, kombajn ili bilo koje drugo vozilo?

To je nekih 30$ za sistem kamera + 7" displej, sića u odnosu na ono koliko koristi.

Ma kakva kamera i pm. Danas sam skratio sjediste gdje se lomilo. Rastavio isjeko, obrusio i sastavio. Sutra ce krojacica zavrsit kozni dio i gas. Za 100tinjak eura imam zracno sjediste sa svim mogucim opcijama. Sem klime. :osmeh:

Malo sam bio zagrejan za sedista na vazduh,ali nemam bas nekog viska para a i traktor za tako nesto pa sam kupio ono obicno univerzalno,nije lose za sad,cena mu bi 5300 din,

sOT8Dgj.jpg

nrk0fsC.jpg

jpHtYbu.jpg

Ako nekom treba vazdusno sediste "isri" nema svoj kompresor,idealno za traktore koji poseduju kompresor...

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
KOnačno da se i ja pohvalim, ugradio i ja vazdušno sedište. Zahvaljujem još jednom kolegi Milanbelarus pošto sam na kraju uzeo ovo njegovo sa ovih slika gore
Posle malo pranja i čišćenja kod mene izgleda ovako

x5t7rp.jpg

2h66czk.jpg

Sedište radi odlično, jedino što je naslon malo pocepan ali svejedno ići će neka presvlaka preko.
I moraću ove limove iza malo da preradim da bi moglo da se spusti do kraja

Uklopilo se prilično dobro. Moram pozadi one limove da proširim za po 2cm da ova guma ne zakačinje stalno i da spustim lim dole za isto toliko da mogu da spustim sedište do kraja, lakše mi je to nego da prepravljam nosač jer mi odgovara visina
Radi lepo sitne rupe i kamenje ne oseća, lepo amortizuje i meko zaustavlja. POsebno odgovara stelovanje nagiba sedalnog dela. Kad se zavališ ko u fotelji. tu ujedno i visina može da se steluje

Uklopilo se prilično dobro. Moram pozadi one limove da proširim za po 2cm da ova guma ne zakačinje stalno i da spustim lim dole za isto toliko da mogu da spustim sedište do kraja, lakše mi je to nego da prepravljam nosač jer mi odgovara visina
Radi lepo sitne rupe i kamenje ne oseća, lepo amortizuje i meko zaustavlja. POsebno odgovara stelovanje nagiba sedalnog dela. Kad se zavališ ko u fotelji. tu ujedno i visina može da se steluje
E ako se svidi jos nekom,bice uskoro jos 2-3 ovako slicna sedista... :)

Sent from mTalk

Pesut, sve ti je lose sad u 558. :)

Sve je bolje i bolje sutra proba sedista u njivi ako budem prihranjivao psenicu da vidimo kako ide preko dzombi i razora. U medjuvremenu sam odradio jos par prepravki pa ce brzo biti i ventilacije sa grejanjem napravio sam mesta za ugradnju. Nadam se da kad zavrzim sve prepravke moci cu konacno i da ga ofarbam kako treba

Nazad
Vrh