Traktorska sedišta

http://euroauto.rs/ Mozda da probas ovde imaju dosta amortizera sto MONROE sto DELPHIE. Nije tesko naci ako nesto odgovara, da li ima nekakvih podataka na samom amortizeru, proizvodjac i slicno?

Vredi li ovo Isri sedište 50 eura ? mehaničko je.

1z5hkdw.jpg

moze li mi neko reci da li je isti amortizer sedista na torpedu i na imt traktoru,ili ako postoji neka druga alternativa za amortizer na torpedovom sedistu

Pozdrav svima, izuzetno dobra tema. MOlim za malu pomoc. Trazim sedsite za Tomu Vinkovica 420. Staro je izuzetno losem stanju, ja imam ono sto ima samo onu gumu kroz koju usraf ide koja mu sluzi za amortizaciju. Morao bih da ga menjam jer jer donja ploca dosta pojedena od rdje. Imate li preporuku do ili oko 50 evra, novo ili polovno. Gledao sam ova Truska koja skoro svuda imaju da s ekupe, videh da je neko pisao da su nezgodna za Tomicu jer su visoka. Molim za sugestije. Unapred zahvalan! Marko :osmeh:

Kupio danas sedišta za oba traktora. Skroz ispravna samo će sedala morati da se tapaciraju. Isprobao ovako na "suvo" i jako sam zadovoljan. Plaćeno 70€ u kompletu.

b4arZZf.jpg

5cm su kraća i uža od njihovih fabričkih. Jedino me brine kako će izgledati kad se poluge hidraulika podignu do kraja jer se ova nova ne sužavaju pri dnu kao originalna al to ću videti kad ih budem montirao.

Nazad
Vrh