MONTOYA
Član
Pa neznam,možda bi i moglo,deluje mi malo uže nego ono kamionsko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne marim,da se to oprati ili presvlake uraditi. Dam ti ja neko iz auta za sedenje u radioniciprljava su,sedimo u radionici na njima
Zna li neko gde ima da se kupi kamionsko ili traktorsko polovno sediste, ali da je mehanicko i dobro, unapred zahvalan.
Kupio moj rođak dobro kamionsko mehaničko mislim da je bilo 3-4crvene pitaću ga tačno kako se zove otpad tu je negde okolina NS-a pa javljam.
Bas sam sedeo na takvom sedistu u jednom kombiju i jako mi se svidja kako radi, ja da mogu naci za te pare bi kupio jedno.Vredi li ovo sedište 70 evra?
Ispravno,vazdušni jastuk ispravan.
Imam ponudu za ediste od autobusa GSP vazdusno zanima me dali kompresor mora stalno da radi da bi ono bilo aktivno ili je dovoljno da boca bude pod pritiskom pa p potrebi dopunjavati?
Ne verujem da će stati,imam jedno dobro kamionsko mehaničko i ne može da stane ni u 577 ni u brenuNadam se da će stati u IMT kabinu.