Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav,kupio sam ZIVIMICIN 20g (ANTIBIOTIK SA VITAMINIMA) i prodavacica mi je rekla da rastvorim to na 20l vode,kad ja malo pre procitao na njemu pise da se rastvara na 5 l vode,sad ne znam sta da radim niti koga da slusam,pa me zanima vase misljenje na koliko da rastvorim 20g?Hvala unapred
Inace pilici imaju 5 dana
@Valjevac
Lep petlic. Ja sam sad imao sa 56 dana prosek 3.6kg, a bilo je petlica i preko 4.5kg
@valjevac
Uvek jedan isti nastelovani kantar, a mozda su mu i baterije lose pa svasta pokazuje.
Znaao sam , jos cekam da se oglasi SAMA.A ja dodao novi detalj da "uverim neverne Tome" pa ovaj put kantar na stolici iz baste, ali ne vredi.A dramlije se jos ne pominju - sacekacu i taj napad, ali neva vezekrigle su tu.
Hajde zelju - na kojoj podlozi ili koju pozu da zauzme moj maneken pa da bude uverljivglas traje do veceras.Posle imam ozbiljnija posla
Ne radim nsita na "pola" - poenta je sto posle jedinice i dvojke - posle 28 dana ishrana bude jeftinija a meso kvalitetnije.Koncetrat za produzeni tov i prekrupa.
"ZIVOCIN" vitamini sa probiotikom. Ja dajem "AMINOVITAMIN" kapi. 5 kapi na 1l vode to mi je preporucio veterinar, 5 dana pa pauza.Ja se izvinjavam na poledjini pise da se rastvara na 5 l vode a prodavacica je rekla na 20 l vode
Valjevac pise da su pilici 5 dana starosti,ja sam trazio zivimicin a ona mi je dala zivimicin i ispod zivimicina pise (antibiotik sa vitaminima) ja nisam trazio da bude antibiotik,dal da ga dajem pilicima,sta vi mislite?Pozdrav