SAMA
Moderator
Ima razlike i u kvalitetu.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@nikola_vuk jel si racunao da nekako dopremas jranu iz Srbije da kupujes komponente i sam pravis koncentrat?
Nesto se razmisljam za ovu godinu da sam pravim koncentrat. Npr onaj super za mesanje pomesam sa kukuruzom, sojom, psenicom, detelinom i recimo suvom koprivom i normalno premiksom. Sta mislite jel to pametno?
ja obično piliće uzimam u prolećeNaravno da ima.Pilici treba da budu selektirani.Pri samom lezenju se pojavljuje skart.Van sezone je selekcija maksimalna i pilici kvalitetniji.U fulu sezone prolece i jesen se trazi pile vise i ide u prodaju sve sto lici na pile.Ne retko dobavljaci mesaju rasne pilice,sa obicnim,ne vakcinisanim,ne odlezenim i otuda problem.Pri kupovini pile treba da bude tezine 40+ grama,treba da bude veselo,naravno fizicki zdravo,nogice tople itd.Vec dosta pise o tome.Nakon toga je na nama da im obezbedimo adekvatne uslove za prijem.
Dule, zar u super ne ide samo kukuruz tj. ne treba premix jer već ima sve u njemu.