Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e zato se sam ja dodavao premiks u keca jabuki,a sad se kaze,utanjili,sutra ga vracam nazad,od viska glava neboli,osim vitamina a i d,nista drugo nemoze biti visak,
e zato se sam ja dodavao premiks u keca jabuki,a sad se kaze,utanjili,sutra ga vracam nazad,od viska glava neboli,osim vitamina a i d,nista drugo nemoze biti visak,a i to je relativa,ako neceg nema,odose pilici na onaj svet,nema razloga za promenom hrane,ja koristim jabuku,sve je za sada o.k.meni nije bitna brzina napredovanja,meni netreba tajson pile,vec da ima ukusa,danas prosirena kutija za 1/3,sad posto je veca,greju ih obe sijalice,ukupno 140w,prozor malo otvoren,2 puta dnevno sve se menja,zivomicin sa vitaminima i antibiotikom ukidam desetog dana,.....kostovit do kraja tova,psole zivomicina nastavljam oligovit,idemo dalje.........ja se secam pre dvadesatak godina i vise,na selu kod mojih,psenica se uglavnom davala,sad je to nesto kao osavremenjeno,da nekazem,kompjuterizovano,ja nemam iskustva sa povecanim davanjem psenice,ali koliko procitah ovde sve same hvale,jos malo cu da osluskujem,pa eto i mene sa dzakovima iste
Znam ja za sve te probleme,ali hiper avitaminoza je jako ogranicena na par vitamina,ostali se izbacuju bez problema kao visak,hipoavitaminoza nije ogranicena,vazi za sve vitamine,ako neki nedostaje ode mast u propast,a sami znate da je ovo vreme ludo,niko se nizasta nekontorolise,moze sve da se proda,ako se proda,za 100 evra dobijete bilo koji papir da je sve o.k.,zalosno je sve to,zato mi moramo to da predupredimo i da uradimo sve sto je do nas,da neizigravamo zdravu ishranu a posle da brojimo preminule,kazem ludo vreme i ludo doba,pogotovu kod nas u nasoj lepoj zemlji,izbalansirano je samo ono sto ja mogu da vidim golim okom,a pilici su za sada o.k.sve dalje bi islo u off topic,mene inace dosta toga zanima,dosta toga sam saznao za ovih 45 godina i van pilica,a sada je stvarno maca dosla na vratanca,nema kontrole,to je osnovni problem u trzistuKoliko se nedostatak vitamina u ishrani lose pokaze u razvoju pilica, toliko i visak vitamina moze biti stetan. Da li si nekada cuo za hiper vitaminozu? Uvek treba da je hrana pravilno izbalansirana i onda ne sme biti problema.
Znam ja za sve te probleme,ali hiper avitaminoza je jako ogranicena na par vitamina,ostali se izbacuju bez problema kao visak,hipoavitaminoza nije ogranicena,vazi za sve vitamine,ako neki nedostaje ode mast u propast,
Zna tata sta znace samo sam pogresio u terminu jer mi je u glavi jasno bila avitaminoza kao bolest,pa sam dodao to "A"sto se hipo i hiper to je svima jasno,priznajem gresku kod ubacenog slova "A"Da pojasnimo neke stvari:
Avitaminoza je potpuni nedostatak vitamina u organizmu.
Hipo vitaminoza je manjak nekoga vitamina u organizmu.
Hiper vitaminoza je visak nekoga vitamina u organizmu.
Nemoj se frljati sa strucnim izrazima ako nisi siguran sta znace. Ne sumnjam u tvoje postene namere ali pripazi malo sta pises.![]()