MilanM
Član
Neka jedu crkotinu ti u gradovima nisu za bolje, kad mogu svake godine da idu na more neka jedu crknute pilice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala na tako brzom odgovoru.Znači sa ovim gašenim okrečim po podu i zidove do jedno 50cm u visinu i dam slamu preko .Ako je verovati natpisu ona prva dva su gaseni krec.Taj ti treba za dezinfekciju.Onaj hidratni je dobar za skupljanje,tj vezivanje vlage,ali to me,kad je vlaga povecana.Tebi taj ne treba.
Tek sa tri nedelje operjavaju.Пази све скинери... сама не заборави уницима да причаш да су некда пилићи имали перје ..
![]()
Pilici prva liga.Da kucnem u drvo.Moj savet ti je samo da im visina hranilice i pojilice prati rast.Manje prosipanja hrane i zagadjenja vode.
Dusko da li mozda znate zasto se pilici ponekad kostrese i masu krilima,jel to mozda ima veze sa temperaturom?kod nas je trenutno 25cE sada je dosta prijatnije u zivinarniku. Temperatura 23 stepena.
Dusko da li mozda znate zasto se pilici ponekad kostrese i masu krilima,jel to mozda ima veze sa temperaturom?kod nas je trenutno 25c
Nesto se izdesavalo ucinilo mi se da je uspelo prvi put ali ocigledno nije.
Sedamnaesti dan Hubard F-15
Na sta si mislio "prvi put" druze. Jel eksperimentises nesto?