Izmerite ljudi kad ispecete.Ono manje ce biti bar iste velicine kao ovo veliko.Nadam se da sam jasan.Ovo veliko je puno vode i vise ce kalirati.To nije nikakva tajna.Koristi se aditiv koji vezuje vodu za misice,a on je negde i zabranjen.

O kvalitetu mesa i njegovoj ispravnosti i eventualnoj stetnosti za zdravlje da i ne pricamo.Na forumu je zabranjena reklama i to je OK.Ali je dozvoljena ukoliko je od koristi za clanove,tj ukoliko nije iz cisto ekonomskih razloga.Ja licno nemam licni interes da kudim ili reklamiram bilo koga.Reklamirao nikada nikog i nisam.Sam sebi pravim koncentrat i znam sta mecem.Jedino ne znam dali su mi ubacili nesto GMO,a to je zakonom strogo zabranjeno.Ako je neko i uvezao tako nesto njemu na dusu,ja sam tu nemocan.
Ovo pisem za dobrobit vase porodice ,a na kraju krajeva ovo je demokratska drzava i svako hrani cime hoce.
Neka mi neko objasni ZASTO tako bujaju.Nije li vam to sumnjivo.

U principu ako se gleda cista ekonomska racunica,naj jeftinije je kupiti pile na akciji.

Niko se nije obogatio na par desetina pilica,sto drzi vecina na ovom forumu.Poenta je da se zdravo hranite.Ja imam vece kolicine,pa necu da smanjujem konverziju i da nekog nosim na dusi.Musterije su mi prezadovoljne.Zato sam i opstao za vreme pticijeg gripa,uvoza iz Argentine,kada je moja cena zive vage bila 50% veca od cene uredjenog pileta u prodavnici bez glave i nogu.A vi razmislite,uporedite,eksperimentisite,nosite na analizu i uradite kako vam volja.Meni je savest cista.Znam vrovatno vise od vecine na ovom forumu i nemojte mi nista zameriti.Zelim vam svako dobro i nemam nikakav interes i nikad nisam rekao ne kupujte onaj,vec ovaj koncentrat.U ostalom ja nisam spomenuo ni jednog proizvodjaca nikada u mojim postovima.Vi ste sami poceli da pisete GEBI,GEBI i da ga besomucno hvalite.E to nisam mogao da precutim i samo sam izjednacio.Sad je 1:1 za hvaljenje i kudjenje.