Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala na dobrodošlici.Ja dajem 10g svežeg kvasca na 5 litara vode.Ako je smesa pravilno izbalansirana (za male pilice) mora da sadrzi odredjeni % st.kvasca.
@golubic
Dobro nam dosao druze u ovo nase veselo drustvo.![]()
Zivomicin dajes samo prve nedelje posle ne!!!a ade kapi sam davao po nekoliko kapi na 2l nedelju dana pa pauza od pet dana pa dajem opet nedelju dana i to je to a kasnije ne dajem nista i nikad nisam imao neka velika uginuca,mozda 1-2 na 50 komada
Hvala na dobrodošlici.Ja dajem 10g svežeg kvasca na 5 litara vode.
Pročitala sam sve poruke u ovoj temi i videla šta kod mene ne valja ,prostirka .Ja stavim prvo šperploču pa onda papir i to čistim na svaka 3-4dana .Vidim da je to potpuno pogrešno ali ova tura nek ostane tako jer mislim držati pilad još 20 dana .Za sledeći put me zanima da li sam pravilno razumela postupak.
1.Pod je od drveta ,okrečiti ga hidrantnim krečom
2.Naslagati slame (mislim da ću slamu lakše naći nego krupniju piljevinu )20cm debljine,prethodno ugaziti.
3.E sad -da li se kasnije još posipa krečom u tankom sloju pa dodaje još slame ?