Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skupi hrabrost i ako nešto treba da se pomogne tu smo.Pomagaćemo se savetimaProbala bih u maju za početak i prvi put da uzmem dve ćurke da tovim. Nešto me je strah od njih i to ne samo od njihovog izgleda nego i od tog duuugog tova od 6 meseci....Dok sa druge strane najviše volim njihovo meso. Ima vremena, razmisliću......
Kad se prodaju zaklani pilici,uvek je bio dinar na dinar.Sada je i taj odnos poremecen.Naravno na stetu odgajivaca.Opet s obzirom na krizu i besposlenost svaki dinar dobro dodje.Nesreca je sto je opsta besparica u narodu i sto treba prodati poprilicnu kolicinu,da bi se izvukla platica.To bas i nije lako.
Znam dosta ljudi koji su krenuli sa 500 komada,pa nisu mogli prodati.To im je bila prva i poslednja tura.Ja sam presao malo tezi i dugotrajniji put,od 50,pa sam podizao kolicinu sa potraznjom.To je dobro ako imate druge izvore prihoda.Priznacete da od 50 komada ne moze da se zivi,pa makar ih prodavali i pecene.
@bojcetic
200,0 din. su oni na akcijama. Ja prodajem pilice po 260,0 din. Racunica trenutno postoji ali dokle ce je biti videcemo.