Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas odnosno 55-ti dan mereno po digitalnim spravama
Ja sam iz jednog sela gde se kamenje samo stavlja na put gde ima rupa.A o hrani koju su pilići jeli neću reći ni jednu reč dok ne budem imao njihov prsluk sa reklamom na sebi.pa Druze odakle mi da znamo da ti nisi stavio neko kamenje sa strane hahaha, salim se...super!!!
Duško što eto givikte.Ako mi kažeš može da se d esi u sledećoj turi da i to stavljam ako se isplatiNije @valjevac stavio kamenje na vagu, on stavlja pilicima u dzepove givikte.
@valjevac
Kakva lepa slika mislim da nema šanse da moji pilići dostignu takvu neku približnu težinu
@tutun1Pazi da ne dobiju salo na kraju.
Kako to da izbegnem ?
A imam i drugi problem, naime , danas sam ih merio, 51 dan , prosek 3.2 kg ! Niikad nisam imao goru turu nego sad . Ja mislim dal nije od koncentrata jer sam od 22 dana pravio ( 20 kg kukuruza i 10 kg supera) ali moja baba u startu ( deseti dan ) rekla da ovi pilici nesto ne napreduju ! Ili sam naleteo na one grill pilice ? Ovi su beli ali svako ima po dva crna pera na krilu , ledjima ili na siji ?