Meni upravo uginulo jos jedno pile, poceli vikendom da odlaze lipsavaju. Situacija kao i svakog dana doso sam da im dosipem hranu i promenim vodu, zatecem ih kao i svakog dana 2 na hranilicama, ostali se rastrkali neki spavaju u jednom uglu gde uglavnom svi odmaraju, neki pored hranilice neki pored pojilice. Sipam im hranu normalno po obicaju svi ustaju i krece navala na hranu. Podizem im sesir sa sijalicom ne obracaju paznju na mene sto sam usao nego jedu, uzimam pojilicu izlazim iz prostorije i samo cujem cijuk kao kad se tuku sto su i radili dva pileta kada sam bio unutra ali sada se cijuk nastavlja vracam se i vidim jedno leglo na stomak rasirilo krila i pobilo glavu zacijuka jos 3 puta i toliko mu bese ne pomeri se. Izmerim ga tesko je bilo 900g nije mi djavo dao mira pa sam morao da ga rasporim da vidim sta mu je sa iznutricama, srce je normalnog oblika nema loja oko njega ali sva krv se skupila u predelu srca prepostavljam da je to infrakt.
P.S. jedina razlika u odnosu na ostale dane je ta sto im danas nisam gasio svetlo sada sam ga ugasio i bice ugaseno jedno 45 minuta.