Junad i neće pojesti više nego što im treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja teladima cim se uobroce pocinjem da kvasim obrok. Kad dodju do 200-250 kg pocinjem da mesam sa treberom(koji je vlazan), tada obrok bude "polu" vlazan. Poslednji put napeto govece u nasoj stali sam video kada sam imao 5 godina, a to je bilo pre 22 godine. Nadam se da necu videti ni u naredne 22. Da se pokvasi i zamesa ne traje vise od 10 minuta i 100 komada da se drzi, a ne razmisljas. Kvasili smo i kravama dok smo ih drzali.Ako imaš manji broj junadi onda im koncentrat kvasi, i neće biti problema oko nadimanja.
kod ovog coveka je 1,8,mada mnogo ima problema zimi,kad stegne mraz ,a napunilo se,,,a sa svim ostalim se slazem kolega,cist vazduh je bitan u tovuNajbolje da se odvodi u jami koja se nalazi izvan objekta zbod kiseline I isparenje koja mogu da stete junadima na plucima pa da imate problem i dodatni trosak na lecenju.samim tim kada je jama vani imate vece kapacitet za osoku jer niko ne pravi kanale ispod resetkastpg poda vece dubine od 1 do 1.2metra.
Evo i mojih teladi uzeti pre 9 dana a i juce doneseno jos 4 teleta.412e su mene kostali.
Dobio sam od jednog inzenjera stocarstva.Jesi li ovu receptiru sam pravio ili si je preuzeo od negde?