Ne. Zove se Dragan Paležević.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da bih kupio takvu mašinu, morao bi da prodam svu stoku.
Da li je isplatljivije kupiti gotove ili izliti stubice za resetkasti pod za tov junadi?
Druze, u svakom slucaju je isplativije da ih sam napravis, ali sto se tice kvaliteta izrade sigurno su bolje one sto ih prave ljudi sto se time bave, kalupi se sabijaju pod vibracijom, svaki stubic ima svoje rastojanje i suprotni konus. a sve to se odrazava na vek trajanja istih.
Da li koristis ove jasle i kako su se pokazale?I ja isto imam resetke dole, pa me zanima kako funkcionisu, da li puno izvlace napolje, tj.da li puno padne dole.
Meni je stubice pravio covek iz tvog kraja ali sam zaboravio naziv mesta odakle je, kalupi su mu od pleka, kad budem izmerio javljam posto neznam napamet.Prijatelju ja sam ih pravio pre 10-tak godina kad sam pravio prvu stalu,i dan danas nema nikakvih problema,jer mi raspon nije veliki nesto malo vise od 2m.Problem je sto smo tad pravili drvene kalupe,ali je mnogo komplikovano i mrzi nas da to ponovo pravimo,Nego kad bi naso negde gotove kalupe bilo bi ekstra,al ne znam gde da trazim.I jos nesto kolko stubica idu u metar duzni?
Daj se ti blago meni seti u kom si to selu kupovao stubice iz mog kraja,ili ako imas neki kontakt tel?
Daj se ti blago meni seti u kom si to selu kupovao stubice iz mog kraja,ili ako imas neki kontakt tel?
Surdonjo ziv bio,sad sam zvao coveka on se nalazi na 6 km od mene,pa otici cu ovih dana da se dogovorimo.Jos jednom hvala
Hihi al imas memoriju,svaka castNema na cemu, trazio sam nesto po oglasima malo pre i kad sam video odmah se setio tebe.