Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
čika Rale pošteno si me nasmejao ,inače idem u 17h kod šogora na presetinu.@talianu,covek ti je dao idealan predlog kako ce on odraditi,ko da je tu pored tebe.Vi mozete to na vise komada samo napred,ne izbegavaj rodbinu.
Ja bas tako radim kao ti,s tim sto koncentrat imaju uvek u jaslima.Jedno pitanje...
Da li je dovoljno bikove hraniti samo izjutra i uveče ili je neophodno da imaju tri obroka dnevno?
U mom selu jedan čovek je godinama držao stoku u štali koja je mu je od kuće udaljena dva kilometra. Išao je izjutra i uveče. Nikad nije imao nekih problema, a uvek je imao dobre bikove. Da napomenem, držao je do 10 komada.Ako mislis stoku da cuvas i da ih vidjas samo dva puta dnevno,nema nista od tog posla,stoka je to.
Ne poznajem toliko ovu problematiku,ali sam cesto u kontaktu sa komunalnom inspekcijom i mislim da bi mu za ovo odrali kozu sa ledja.Bolje neka se raspita,da se ne zalece da posle ima problema i da mora da sklanja toLjudi moze li jedna pomoc za drugara .Zanima ga sledece.Hoce da pravi stalu i polu otvoren tov,ali kakva je situacija sa dozvolama za gradnju i eko dozvolama pogotovo njemu treba spoljasnji zid da bude do ulice tj platno hoce da iskoristi i nadzida nesto dozita i spusti nastresnicu i to bi bilo to e posto se plasi da nece dobiti dozvolu on misli da ni necacka mecku nego da krene pa sta bog da ,a tu je i problem i septicka koja takodje mora da bude udaljena od puta ko zna koliko po zakonu a on hoce na 7-8 metara od puta .Sta vi mislite sta mu je ciniti ??