tamo postoje i pijace,ali ja sam išao po kućama,jer sam hteo isključivo da kupim od vlasnika,mada postoje i otkupna mesta,gde nakupci isto kupuju. ja vam kažem da postoje i određeni rizici i da nije baš sve toliko sjajno,ali garantujem vam da se ušedi najmanje 50-ak evra po teletu,kad se odbiju svi troškovi,ja sam zadnji put doneo 5 komada u januaru u auto prikolici i ostalo mi je sigurno 250 evra u džepu,a dobio sam telad direktno iz štale,koja nisu išla po zimi po pijacama i nisam imao nikakvih problema sa bolestima,barem do sada. tamo je moguće čak zakazati otkup u određenom mestu,ukoliko poznajete ljude koji to rade. to je pomalo smešno,ali sam imao ponudu od čoveka,vlasnika neke tamošnje kafane,da mi zakaže otkup za 3 teleta koji su meni tada trebali. normalno,plaća se njemu 10-evra po komadu za organizaciju.
ja sam u postu od pre 4 sata odgovorio čika jovi koji je rekao da su nakon ranijih komentara došli do zaključka da preko ovog foruma,preko oglasa prodaja i potražnja,može da se iztrguje sa teladima.
Spojio sam Vam postove jer je u pravilima foruma navedeno da se ne pišu jedan za drugim. Z.K.