MONTOYA
Član
kod mene je isto tako otvoren i ne zatvaram zimi,mogu vam reći da bikovi više vole -10 nego +30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MONTOYA je napisao(la):kako druže ti to čistiš?
pocerina je napisao(la):Ako imas prostora iza stale mogao bi da izbijes donja 2 reda blokova pa da djubre samo izlazi napolje
tto im dodje kao ispust ?Jingis je napisao(la):pocerina je napisao(la):Ako imas prostora iza stale mogao bi da izbijes donja 2 reda blokova pa da djubre samo izlazi napolje
Ako vidis ona vrata na prvoj slici, tu imaju jos jedan prostor veci negu u stali gde izlaze napolje. Samo tu ih jos ne pustam jer je hladno a i mali su. Imas slika na ovoj temi na strani 7 kako to izgleda napolju. Sto se tice prepravke ne znam, nemamo u planu. Cistimo svakih 20 dana i za sat vremena burazer i ja to odradimo.
Petar 90 je napisao(la):tto im dodje kao ispust ?Jingis je napisao(la):pocerina je napisao(la):Ako imas prostora iza stale mogao bi da izbijes donja 2 reda blokova pa da djubre samo izlazi napolje
Ako vidis ona vrata na prvoj slici, tu imaju jos jedan prostor veci negu u stali gde izlaze napolje. Samo tu ih jos ne pustam jer je hladno a i mali su. Imas slika na ovoj temi na strani 7 kako to izgleda napolju. Sto se tice prepravke ne znam, nemamo u planu. Cistimo svakih 20 dana i za sat vremena burazer i ja to odradimo.