Zoran Kostović
Član
Hteo sam reći da u ishrani nije bilo sena. To je poenta a ne Grčka kao potencijalni kupac nečega što nemamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne slažem se s tobom. Možemo pričati o tome da nemamo potrebne količine ali kvalitet je tu u štalama. I da tačno je da ga ima sve manje na žalost, jer ljudi koji povećavaju broj krava, to u 90% slučajeva rade sa holštajn-frigijskom rasom. Podvlačim BABY BEEF-a ima ali sve manje.Zoran Kostović je napisao(la):Hteo sam reći da u ishrani nije bilo sena. To je poenta a ne Grčka kao potencijalni kupac nečega što nemamo.
pa i ja sam ovde govorio o kolicini,odnosno da nemamo dovoljno bikova.BELIT577 je napisao(la):pa i sad bi Grci kupovali nase bikove ali nemamo potredne kolicine.
a i slazem se imamo izuzetan kvalitet.cukaneca je napisao(la):Ne slažem se s tobom. Možemo pričati o tome da nemamo potrebne količine ali kvalitet je tu u štalama. I da tačno je da ga ima sve manje na žalost, jer ljudi koji povećavaju broj krava, to u 90% slučajeva rade sa holštajn-frigijskom rasom. Podvlačim BABY BEEF-a ima ali sve manje.Zoran Kostović je napisao(la):Hteo sam reći da u ishrani nije bilo sena. To je poenta a ne Grčka kao potencijalni kupac nečega što nemamo.
Zoran Kostović je napisao(la):Da li bi ti pravio silažu, senažu ili jedno i drugo. Malo su mi konfuzna pitanja.
Pitanje je kako se ta masa ponaša? Da li joj treba dodavati nešto od inokulanata ili jarmu? Zoran će to bolje znati al mislim da senaži se mora dodavati nešto od toga.Rale 83 je napisao(la):Da silo kombajn noseci , sto se koristi za kukuruznu silazu , trebalobi da moze uraditi silazu i od sudanske trave i od krmnog sirka , trebas ga sejati u redove na 50-60cm