Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dai li bi mogao da skodi zdravim grlima ako piju lek?Neosulfox P (prasak) u vodu ili hranu isto pomaze kod zaustavljanja proliva.
Nista lose,ja se secam nekad da sam procitao kao nezeljena dejstva da steti bubrezima,jetri,moze izazvati proliv...Nisam primetio da je nekad stetilo zdravim govedima. Ja kad kupim telad odmah u hranu preventivno izmesam prasak.
20 do 30 grama na danMozes bez problema 7 do 10 dana neosulfos (galofak) u vodi za pice, plasticna kada najbolje, praviti ujutru i uvece svez rastvor ili barem jednom dnevno jer ne valja da stoji
Ne bi znao, ali uvozna rumunska roba od Djirdjevica.@Dobrinčan da nisu od busa teladi
Sve je manje nas stocara, niko ne zeli da ima obavezu jutro vece. Niko ne zeli da smrdi...Ne tovimo sigurno deset godina.Sve se promenilo od tada.Gledam drugar non stop ima oko 70 komada i vise.Pa to non stop jebacina sa bolestima,upalama,virusima,...
Sto ne napravis slobodan tov? Nije to malo bikova da svaki dan cistis stalu. Belgijancu treba vise vremena da stigne od simentalca, i problem je sto ima vise masti u sebi nego simental. Ja ako uspem sledece godine, bice ovaca kuci a bikovi idu u istoriju.Sve je manje nas stocara, niko ne zeli da ima obavezu jutro vece. Niko ne zeli da smrdi...
Ali sta mi mali da radimo kada do zemlje i nekih ozbiljnijih povrsina od velikih doci ne mozemo.
Mi smo protekle godine sve sto smo zaradili gurali u papke, koliko smo zaradili ne znam, znam samo da sam dnevno cistio po 10-12 kolica stajnjaka.
Ovde kod mene ti je oko 70 para kg(7000 din.vagon),ako uspes da prodas.Mali off topic, takodje tovim junad, vecinom simetalce od nakupaca kupujem, zanima me u vezi stajskog đubra, koliko je realno prodati, tu prikolicu vagonku koja bi tu realna cena bila?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Ko da radi nesto gde je tolika obaveza, a zarada upitna. Koliko bikova trebas da utovis za neku platu od 80000din neto, smrdeli bi mnogi samo da imaju koristi od toga.Sve je manje nas stocara, niko ne zeli da ima obavezu jutro vece. Niko ne zeli da smrdi...
Ali sta mi mali da radimo kada do zemlje i nekih ozbiljnijih povrsina od velikih doci ne mozemo.
Mi smo protekle godine sve sto smo zaradili gurali u papke, koliko smo zaradili ne znam, znam samo da sam dnevno cistio po 10-12 kolica stajnjaka.