pujol
Član
Kolki je bio ulaz kg?Danas konacno otisla tura. Godinu dana i 2 nedelje kako su kod mene 580 kg prosek i radman mesa bio 59,9%. Ja prezadovolko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolki je bio ulaz kg?Danas konacno otisla tura. Godinu dana i 2 nedelje kako su kod mene 580 kg prosek i radman mesa bio 59,9%. Ja prezadovolko
Ne ovu robu sam uzeo prosle godine na vasaru.Jesu to telad sto si uzeo u Pecincima?rumunska roba?
A cale uvek forsira sitniju telad da bi kupili vise komada. Bila je sarena tura. 5 vecih 130, 5 manjih (jedan ugino) oko 110-120 kgKolki je bio ulaz kg?
Onda dobar si na kraju imao prosek za vreme tova.A cale uvek forsira sitniju telad da bi kupili vise komada. Bila je sarena tura. 5 vecih 130, 5 manjih (jedan ugino) oko 110-120 kg
Jesu na slami su i u slobodnom tovu u objektu koji je od supe preradjen u stalu. Cistim svaki dan sad kad su ove vrucine. od 6 komada 4 dobila upalu...Јесу ли на слами?