dr.srdjan12
Član
Stigla telad...
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala... 480 evra prosek 131kg ... Ali ima velikog razmaka . Ima i od 105 i od 160kg... jedino tu nisam zadovoljan...vise volim kad su svi u 20..25kg razlike ali tako se prikupilo.. a inace sve je lepa i tovna roba..Dobra kao i uvek. Koliko su kostala?
Naravno ... ali to je taj deo oko pestera... golija zlatibor nova varos ivanjica... prijepolje.. tutin sjenica... taj deo!Srdjane Pešter je Opština Sjenica i Tutin.
- - - - - - - - - -
Telad po meni dobra.
To sve spada u ZLATIBORSKI OKRUGNaravno ... ali to je taj deo oko pestera... golija zlatibor nova varos ivanjica... prijepolje.. tutin sjenica... taj deo!
Nisam se razocarao... Naprotiv izuzetno sam zadovoljan ali nisam pisao sve jer sam pola tova hranio kojcentratom a pola miks obrokom tako da ne zelim da iznosim netacne informacije. Sad ovu turu teladi koji su 300.. 350kg pratim i pisem sve ... pa kad ih prodam znacu. Samo znam da je potrosnja koncentrata smanjena jako a prirast je otprilike isti.. mozda za nijansu manji.Nisam video da si pisao o zaradi od prosle ture utovljenih bikova?Ili si se razocarao ili neces da dosadjujes sa pisanjem?
Pusticu sutraMoze slike od te ture sto su sad 300-350 kg?