Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad dajes u hrani onda to mozes samo kod vezanog tova ili kad imas par komada jer nema potrebe da dajes svima ako imas vise komada.Zato mi je sigurnije sa vodom. Dnevna doza je 200g koliko je i kesica mada moze i do 500g u zavisnosti koliki je problem kod bika. Pomesam u flasi sa 2l vode i u usta direktno. Kroz dva dana ponovim. Obicno bude poboljsanja. Jednom prilikom kod jednog bika nisam video da mu je bolje posle te nazovi terapije pa me je jedan veterinar posavetovao da probam da iz usta bika koji preziva izvadim taj preziv to je kuglica velicine oraha i ubacim ovom sto slabo preziva. Ponovio sam to par puta i ovom drugom biku se vratio preziv. U toj kuglici je puno bakterija koje pomazu prezivanje. To je jedno iskustvo koje treba znati i nije tesko probati.koja kolicina ide
1 do 1,5kg na svakih 100kg zive mereKoliko dnevno dajete koncentrovane hrane junedima od 230-250 kg težine?
Послато са LT26w уз помоћ Тапатока
Oko 5kg dnevno.Koliko dnevno dajete koncentrovane hrane junedima od 230-250 kg težine?
Послато са LT26w уз помоћ Тапатока
iskljucivo 1kg koncentrata na 100kg telesne mase.koncentrat sam pravim a ovoj kategoriji dajem sa 14%proteina.1 do 1,5kg na svakih 100kg zive mere