Hvala. Ma znao sam da je na M ali da me ubiješ nisam mogo da se setim.Maton + okvsivac. Pod uslovom da je zasad stariji od 3 godine.
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala. Ma znao sam da je na M ali da me ubiješ nisam mogo da se setim.Maton + okvsivac. Pod uslovom da je zasad stariji od 3 godine.
Зашто да је старији од 3 године?Maton + okvsivac. Pod uslovom da je zasad stariji od 3 godine.
Ја свакаког тоталног хребицида идем 3 деци а 10 л воде.Koje je normalna doza Gallupa za 10 litara vode.
Zato sto onda sigurno dovoljno odrveni da ne moze preko stabla da usvoji otrov.Зашто да је старији од 3 године?
То нема никакве везе...Zato sto onda sigurno dovoljno odrveni da ne moze preko stabla da usvoji otrov.
Ja dodajem lepak 0,1% uvek uz total. Bitna stavka.Ćale prskao baštu totalom Agrosavinim 6 dl na 10 l vode, poponac preživeo, po neka ambrozija je preživela a jedino je sirak kapitulirao. Ili su korovi postali tolerantni ili nam prodaju vodicu.