Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gallup biograde-Barclay...Agrimatco ga distribuira.Od kog proizvodjaca da se uzima total.Od kada nema binga(stk) galenikin i agrosavin su ko secerne vodice.
Kakav je od kineza Adama(tajfun) ?
Jos ako si kod mene kupio...?Pretekao me Lucijan.![]()
Ima li neko iskustva ? Jel koristio takav total ? Sutra trebam da prskam , a ne bacaju mi se 5 crvene ako ne mora.Ostalo mi oko 5 l totala od prosle god. Sedeo je u supi u kojoj je zimus temp. bila ispod nule. Dal mu fali nesto ili da ga utrosim ?
20/1...19000 din...kod mene.Koja je cena po litri?
Ostajalo je nama,uvek smo ga iskoristili,stim sto smo najcesce mesali sa novim datumom.nije bilo problema,bar nismo primetili.preporuka znaci ili dodati novog u stari,ili starom malo pojacati dozu.Ima li neko iskustva ? Jel koristio takav total ? Sutra trebam da prskam , a ne bacaju mi se 5 crvene ako ne mora.
Tako sam i planirao. Da malo povecam dozu.Ostajalo je nama,uvek smo ga iskoristili,stim sto smo najcesce mesali sa novim datumom.nije bilo problema,bar nismo primetili.preporuka znaci ili dodati novog u stari,ili starom malo pojacati dozu.
I ja imam isto misljenje da bolji nikad nisam koristioJa sam sad prskao sa ovim, bolji total nisam nikad imao. Ima u sebi i okvasivac, ne peni a radi posao perfektno.
Tecni preparati nesmeju da mrznuIma li neko iskustva ? Jel koristio takav total ? Sutra trebam da prskam , a ne bacaju mi se 5 crvene ako ne mora.
Maton + okvsivac. Pod uslovom da je zasad stariji od 3 godine.Kojim totalnim herbicidom da uništim rastavić u zasadu šljiva?