pocerina
Član
Zakaci mu plug, podubi ga i ukljuci prednju vucu.Kako da proverim da li je ispravna prednja vuca kod TD 9006, treba da idem ovih dana da pogledam jednog pa me interesuje, kako se proverava da li radi!!!! Hvala![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zakaci mu plug, podubi ga i ukljuci prednju vucu.Kako da proverim da li je ispravna prednja vuca kod TD 9006, treba da idem ovih dana da pogledam jednog pa me interesuje, kako se proverava da li radi!!!! Hvala![]()
Hm, video sam jedan traktor u selu IMT 590, mislio sam da je neka zezancija sa nalepnicama. Spolja je istih dimenzija kao IMT 577.Postoji i takav model IMT 590 motor kao na torpedu TX 80,sve fabrički
nateraj ga pred neki zid i ako počne da se penje onda radi![]()
Kako da proverim da li je ispravna prednja vuca kod TD 9006, treba da idem ovih dana da pogledam jednog pa me interesuje, kako se proverava da li radi!!!! Hvala![]()
A ti s ovde neki saljivdzija, a???![]()
![]()
Samo na oranju tamo vidis sve motor pritisak ulja prednju vucu i najbitnije menjac 1 br.Kako da proverim da li je ispravna prednja vuca kod TD 9006, treba da idem ovih dana da pogledam jednog pa me interesuje, kako se proverava da li radi!!!! Hvala![]()
Za Kineze ćemo tek da vidimo,a za torpede smo i videli i čuli(stara marka).Kakav je to traktor kad je svaki od Vas vlasnika radio menjač.Malo malo pa se pročita da je beli zec otišao levo,crni desno ,a žuti još radi pa kao što reče jedan član"tako ću sad da ga teram dok i to ne crke pa da sve pravim odjednom".Kad ti ne smeš da opteretiš traktor bojeći se da će crći menjač e onda je to po meni mekan traktor.Od 2500 postova koliko ovde ima malo je u kojem a da ne piše da se mora bit nežan,fin,pažljiv....da ne nabrajam dalje.Pa nisam te postove ja napisao nego većina upravo od tih ljudi koji ih voze.
Ja ga stvarno voziti sem u prevozu nisam imao prilike i neću kriti.Ali kad čovek koji ga ima kaže loše o njemu onda je to tako ili možda čovek laže?