Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moj torpedo je kupljen 81 godine na njemu se moj đed od 60god, učio vozit(možete zamislit vožnju kad se pređe sa volova na traktor) ja radim sada ima 5320 sati ni motor ni mjenjač nikad nisu otvarani e kad prvi kinez odradi toliko bez kvarova ja ga poljubim u auspuha Kineze ćemo tek da vidimo,a za torpede smo i videli i čuli(stara marka).Kakav je to traktor kad je svaki od Vas vlasnika radio menjač.Malo malo pa se pročita da je beli zec otišao levo,crni desno ,a žuti još radi pa kao što reče jedan član"tako ću sad da ga teram dok i to ne crke pa da sve pravim odjednom".Kad ti ne smeš da opteretiš traktor bojeći se da će crći menjač e onda je to po meni mekan traktor.Od 2500 postova koliko ovde ima malo je u kojem a da ne piše da se mora bit nežan,fin,pažljiv....da ne nabrajam dalje.Pa nisam te postove ja napisao nego većina upravo od tih ljudi koji ih voze.
Ja ga stvarno voziti sem u prevozu nisam imao prilike i neću kriti.Ali kad čovek koji ga ima kaže loše o njemu onda je to tako ili možda čovek laže?
Smiješno,5320 sati u 31 godinu..hahahamoj torpedo je kupljen 81 godine na njemu se moj đed od 60god, učio vozit(možete zamislit vožnju kad se pređe sa volova na traktor) ja radim sada ima 5320 sati ni motor ni mjenjač nikad nisu otvarani e kad prvi kinez odradi toliko bez kvarova ja ga poljubim u auspuh
Navodno se njihovi problemi resavaju sa ubacivanjem jos jedne pumpe za podmazivanje menjaca i nekim bajpas sistemom u njemu ........Torpedi RX od 170ks su se odlicno pokazali u nasoj zadruzi tj ekonomiji cele 3-4 godine su radili dok ih nisu prodali.
Obecao sam da vise necu pisati u ovu temu, ali imam osjecaj da moram... RX 170 je sve samo ne torpedo proizvod. Ako kabina i hauba cine traktor, onda se ispricavam...
170-ka ima TAM motor i ZF mjenjac a mislim i ZF prednju vucu, tako da taj traktor morate svrstati BAR 3-4 klase iznad bilo kojeg torpeda...
Inace, Zrine, sta je na kraju bilo s tvojim RX 100? Jel otiso na otpad ili si ga popravio?
Postoji i takav model IMT 590 motor kao na torpedu TX 80,sve fabričkiDa zakljucimo. IMT 577 i na njega staviti motor od Torpeda 7506. Dobitna kombinacija![]()