Torpedo

sam svoj majstor,malo da zamazem ruke i ostane neki dinar

Ja nevidim gde se ovde spominje oktanski broj:haha: Koliko znam svaki derivat ima svoju oktansku vrednost i to nije glupost kako to ovde neki navode. Uostalom argumenti oko raspravke nikuda nevode. Ja sam samo smatrao da se ovde vode drugarski razgovori iz kojih se može dosta pouka i pametnih stvari čuti i iskoristiti. Mislim da smo mi samo ličnim savetima pokušavali jedni drugima da predočimo šta je za naše traktore bolje da bi manje trošili,bolje išli i naravno više nama ostavljali u džepu.
Pozdrav za sve forumaše :D :ppozdrav:

Mačvanin 82 je napisao(la):
Ja nevidim gde se ovde spominje oktanski broj:haha: Koliko znam svaki derivat ima svoju oktansku vrednost i to nije glupost kako to ovde neki navode. Uostalom argumenti oko raspravke nikuda nevode. Ja sam samo smatrao da se ovde vode drugarski razgovori iz kojih se može dosta pouka i pametnih stvari čuti i iskoristiti. Mislim da smo mi samo ličnim savetima pokušavali jedni drugima da predočimo šta je za naše traktore bolje da bi manje trošili,bolje išli i naravno više nama ostavljali u džepu.
Pozdrav za sve forumaše :D :ppozdrav:
Benzin karakterise oktanski broj, dok je kod dizela cetanski. To su dve jako razlicite stvari.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MxBrZlDUHzc[/youtube] evo jedne 90-tke u akciji.

svaka čast ja se nebi usudio sa mojom 90-tkom po polju , mada sam vukao kamionku po blatu sa 16t žita i nisam vjerovao gdje sam prošao ludi traktori za vući prikolice ::svaka cast::

Koliko mogu vidjeti iz dima nije taj dim sto mu je tesko da nema snage ima tu koliko"s kore"mogu primjetiti drugih stvari.To za Torpeda nije nista vuci jest (naspanato)ali moze on i vise.

Moze i vise vuci ali ova 90-tka je u losijem stanju ali je on ne stedi ni malo. ::lose::

Sto bi je stedio pa tko je koga kupio on nju ili ona njega?Nemoze se prdnuti i stisnuti.

jimedi.jpg
5ckmxh.jpg

Nazad
Vrh