Torpedo

pa jeste,u pravu si prevruće je kad zabodem plug al zato u transportu da se ssssssmmmrznešššššššš

Moj dugar koji preradjuje torpeda(i ovaj na slici mog profila)je u 75icu napravio vodeno,i fenomenalno radi.kroz auspuh je stavio prohromsku cev(prohrom izdrzi veliku temperaturu)i crevima sv lepo doneo pod krov kabine.a tamo je stavio grejanje o ruskog UAZ-a temperaura sama ide gore pa ne treba pumpa i na najvisu tacku je stavio rezervoar od par litara.greje tako vec par godina leti samo vodu ispusti.a i prohromska cev je jos uvek ona prva.

Pa ja sam bio kod jednog Martina u Padini i ima čovek 90-ku kao moju samo je on baš prepravio njegovu i reče mi da po pitanju grejanja ništa nemože da se uradi.

RX takodje ima grejanje na ulje. Ima drugačiji nosač filtera ulja koji ima slavinu za uključivanje i priključak za dva creva, a u kabini ima grejač-radijator kao što se koristi u kolima za grejanje na vodu, i ima ventilator koji duva kroz radijator.

ma sve je to ok,znam ja da i RX i TX imaju fabričko grejanje al me interesuje ako je neko ubacio u 90-ku ako može sliku ili neko objašnjenje da pošalje bio bih mu zahvalan

Td 75 i 90 isto imaju tvornicki ugradjeno grijanje pomocu toplog zraka koji izlazi s ljeve strane traktora(gledajuci odpozadi)

o tome Vam ja i pričam,imam ja to na vazduh al Torpedo se zagreje tek u radu,a kažem Vam u transportu je hladan kao špricer pa nema šta da greje
Post je spojen: [time]1290409333[/time]
evo i moje mašine

2wmkt3q.jpg

Post je spojen: [time]1290463528[/time]

Lepa masina, kako ti hidraulika podnosi ovakav plug
Post je spojen: [time]1290503045[/time]
vidim na slikama tvojim da imas i maseja pa sa kojim si zadovoljniji od njih dva sto se tice vuce potrosnje...

Hidraulika modifikovana,posebno ulje iz DE trpi veliku temperaturu a pumpa Petoletkina 22 nema jače za 90-ku. Vogel je visina 80cm razmak 95cm između glava i ima predplužnjake tako da guta šarovinu,a Regent visina 68cm,razmak 85cm tako da hoće malo da guši.
Post je spojen: [time]1290541088[/time]

šta znam sve zavisi od vremena i uslova zemljišta,al u proseku 16-17litara po ha. Upravu si Torpedo je čudo nema šta :bravo:
Post je spojen: [time]1290550373[/time]

Nazad
Vrh