Torpedo

Traktor nije moj,ali biće i moj takav,to je traktor od majstor Ivana iz Padine,koji to inače radi,kupiš kabinu,ostalo on radi
rcluhh.jpg
9lh6h5.jpg
23r1gcw.

Smesan jeste :D , ali ako je postugnuto smanjenje buke, povecanje udobnosti... Onda je odlicna investicija!

A jel 90-tka sa pojacanim mototrom ili ne , posto su majstori iz Padine ubacivali turbinu ili pojacavali punjenje pumpe na 18.7 ks/cilindru pa se dobija 112.5 ks .......... :ppozdrav: :ppozdrav:

Koliko ja znam nisu stavljali turbinu na 90 ku samo je jedan nastelovao pumpu kao na RX 100 -a turbinu je jedan stavio na 75icu.
Post je spojen: [time]уторак, 30. новембар 2010. 06:09:47 CST[/time]
Pa to je traktor sa slike mog profila.ima jos slika unutra.mogu da kazem da je uradio vec oko 40komada i da je sve na svom mestu-odradjeno kako treba.ja mu obicno odradjujem strugarske posjlove.u mom profilu ima slike unutrasnjosti kabine,a sto se tice buke-isto kao zetor

Ne,postoje dva tipa menjač na TD7506 i9006,menjač sa kosim zubima ima svaki koji ima prednju vuču,jači je ali se više kvari nego menjači sa ravnim zubima! Sve u svemu malo su to svileniji traktori,govorim iz iskustva jer imam i 75 i 90tj 108ks,ali neoru
Menjač sa kosim zupčanicima prepoznaš po H rasporedu reduktora,iliti leve ručice,a menjač sa ravnim zubima po kišobran ručki

Da,jednostavno,istiskivana doza na svakom elementu boš pumpe se šteluje kao na 7506,tj dobiješ 18 ks po cilindru,jer je 7506 72ks,tako na 6cilindara dobiješ 108 ks

Nazad
Vrh