mindjušar
Član
Traktor nije moj,ali biće i moj takav,to je traktor od majstor Ivana iz Padine,koji to inače radi,kupiš kabinu,ostalo on radi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa to je traktor sa slike mog profila.ima jos slika unutra.mogu da kazem da je uradio vec oko 40komada i da je sve na svom mestu-odradjeno kako treba.ja mu obicno odradjujem strugarske posjlove.u mom profilu ima slike unutrasnjosti kabine,a sto se tice buke-isto kao zetormindjušar je napisao(la):Traktor nije moj,ali biće i moj takav,to je traktor od majstor Ivana iz Padine,koji to inače radi,kupiš kabinu,ostalo on radi
NikakoNorth ARMY je napisao(la):Bas me zanima kako na 90-ki menjac podnosi tako jak motor.
Lepo,ali samo menjač sa ravnim zubima,ali taj nemere imati prednju vuču,pa još kad se ubrza,ide brže od rusanikola indjija je napisao(la):NikakoNorth ARMY je napisao(la):Bas me zanima kako na 90-ki menjac podnosi tako jak motor.