Mačvanin 82
Član
sa tih dodatnih 18ks ja bih lagano završavao sve poslove i u najtežim uslovima. bolje i jeftinije bi mi to bilo nego da ubacujem Magirusov motor,četvrtak sa interkulerom i turbinom od 122ks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vladimir Milin je napisao(la):KAD SE DOGRADUJE TURBO MORAJU I KLIPOVI ZA TURBO.ALI STO SE TICE OVOG DOMACINA MASINE SU SUPER SVAKA CAST!
care mlaznice u cilindru prvenstveno sluze za hladjenje klipova a tek onda da imaju bolje mazanjeCAR je napisao(la):Ma za turbo motore idu klipovi malo cvrsci i glava
podmazivanje klipova bi trebalo biti dodatno znam po svom FIATU kojega sam nafrljio pa ni sam neznam koliko konja ima jer ga nisam vozio na dinamometar ali turbini sam digao pritisak na 1.3bara trenutno, mislim da sam ga digao sa 90 na 130ks po mojoj procijeni a mozda i vise.
Potvrdjujem i ako nisam iz Padine.........Mačvanin 82 je napisao(la):koliko vidim ovi Padinci su doktori