Torpedo

Remont Bosch pumpe torpedove, svejedno jel je IPMova ili RBR, u Beogradu u IPMu dodje maksimalno 150 eura, i jos se dobije garancija 6 mjeseci....

Pomoć!Gde da nađem krstaka i osovinicu?U Novom Sadu nemaju
pict0643.jpg

tibora imaju neki sto prodaju delove za torpeda u rumenci ali ja nemam adresu ,pokusaj da pitas clanove koji su odatle.

Probajte ovde :cao:
MOTOREMONT RAJKOV

DOO PREDUZEĆE ZA REMONT MOTORA, DELOVI ZA POLJOPRIVREDNE MAŠINE

21201 RUMENKA

MIHAJLA PUPINA 99

Telefon: (021) 715-014
Telefaks: (021) 715-014
Telefon: (021) 715-234
Telefaks: (021) 715-234
Telefon: (021) 716-708
Telefaks: (021) 716-708

E-mail adresa: mrr@nspoint.net

LIDA KOMERC D.O.O.
CAZIN
BIH

TRAKTORSKI DIJELOVI

Zetor,Ursus,Štore,Torpedo,IMT,Tomo Vinkovic,Acma Motori,Lombardini Motori,Kosilice BCS,Kardani,Balirke
Cazin-Kličići

tel./fax:+38737/514-077,
Gsm:+38761/752-476

Panonstibe,Care hvala vam,u petak idem u Rumenku,pa će mi reći dal mogu nabaviti krstaka i osovinicu talijanskog tipa.Navodno stariji SAME traktori su imali ovakve ili slične krstake.

geeorg zamolio bih vas dečki na toredu td75a 98god ima nekakav digitalni sat koji ne radi od kada je kupljen pa mi je kolega rekao da kupim u sat i sajlu u srbiji da su sajle i satovi bolje nego u hrvatskoj pa me zanima cijena običnog radnog sata i sajle pozdrav

Jedno pitanje za poznavaoce Torpeda
Koje godine su poceli da ugradjuju ove novije kabine :sta:

Neznam tacno moj otac je kupio novog Torpeda 1987g. i imao je polukabinu zatim smo nakon par dana narucili ostale dijelove i dosli su sva je montazna ta kabina.Nije bilo tada kabina "novog tipa"(valjda takva politika)nego smo morali dijelove narucivati posebno,vrata,sajbe itd.

Vjerovatno na tom snopu zupčanika. Ima više razloga zašto ti iskače bijeli zec ( radna brzina )
Možda čak i treba dotegnuti snop zpčanika.

koliko sam skontao majstora td ima posebnu osovinu za belog zeca i ona ima manu sto je nose lezajevi koji su mali,slabi i lako stradaju kada se ore u belom zecu. na korjnaci i crnom zecu su ti lezajevi mnogo jaci. nemojte mi uzeti za zlo ako nisam dobro preneo pricu

Možda može samo da se pomeri viljuška, ako se ne pomera cela osovina. Nemoj koristiti belog zeca dok se ne vidi šta je, da ne pojede zupčanike.

Nazad
Vrh