worm
Član
necu vise ni traktor koristiti ove godine, jer je danas zavrseno oranje i do spremanja odmara a sprema drugom u crnom zecu tako da ne bi trebalo biti problema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kreso je napisao(la):kod nas se ti zečevi ne koriste ima spore , radne , transportne i rikverc , znaći za oranje se koristi uglavnom 3. radna ona ide do nekih 9 km/h , ako je teže za orati onda 1. tranportna ona ide negdje do 7km/h ili ako je jako teško onda 2. radna to je nekih 5km/h
worm je napisao(la):ja orem ili u prvoj brzohod ili u drugoj radnoj ali i to sa radnom je malo rizicno jer oce lako da ode taj zupcanik kad se optereti
Post je spojen: [time]1290004299[/time]_________________________________________________
kreso je napisao(la):kod nas se ti zečevi ne koriste ima spore , radne , transportne i rikverc , znaći za oranje se koristi uglavnom 3. radna ona ide do nekih 9 km/h , ako je teže za orati onda 1. tranportna ona ide negdje do 7km/h ili ako je jako teško onda 2. radna to je nekih 5km/h
a na koliko obrtaj motora u tim brzinama meris koliko km/h ide ?
moze da se ugradi i uljno i toplim vazduhom a i vodom,samo prvo treba srediti kabinuMačvanin 82 je napisao(la):
Pozdrav svima,i ja posedujem ovu mašinu od traktora i veoma sam zadovoljan,interesuje me dal je neko ugradjivao neko "dodatno" grejanje u Torpeda
dođi kod mene,moj burazer ima na TX 80 fabričko uljno grejanjeMačvanin 82 je napisao(la):a kako misliš uljno da središ,tj. ugradiš