Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slazem se sa tobom ja planiram da uzmem na prolece 75 ili 90-ku 4x4 i da ga sam polako sredjujem sraf po sraf samo neznam gde da nadjem jednog u losem stanju i koja bi bila neka realna cenagoxy je napisao(la):zato treba kupiti traktor koji je neispravan,kompletan i da je malo para a sve ostalo se resi i znas sta si radio i sta imas. ja sam tako uradio 2 torpeda i evo idu i sluze me
moj komšija prodaje 75-icu vidim stoi mu na ulici i okačio metlu pitam što prodaje kaže crko motor mogu da pitam za cenu pa javljamzima je napisao(la):Slazem se sa tobom ja planiram da uzmem na prolece 75 ili 90-ku 4x4 i da ga sam polako sredjujem sraf po sraf samo neznam gde da nadjem jednog u losem stanju i koja bi bila neka realna cenagoxy je napisao(la):zato treba kupiti traktor koji je neispravan,kompletan i da je malo para a sve ostalo se resi i znas sta si radio i sta imas. ja sam tako uradio 2 torpeda i evo idu i sluze me
zupcanik od druge brzine za 75-cu,2006 placen 70e,nov,mala privreda,al' eto 4 godine trci bez problema!CAR je napisao(la):Koliko je novaca kod vas lamela,korpa,caura,druk lezaj,zupcanik od druge brzine naravno da je dobar nagib zupcanika da drzi da neiskace cca .Da nelistam nazad previse jer bi trebao zimus svoju 45ticu rastavljati pocelo je malo zezati sve to.Kod nas Torpedo i Tomo jako skupi dijelovi.Danas sam uzeo za Torpeda 4806 izlaznu granu jer se raspala(zapeo kolega za granu ) 188eura .